Pariuri Sportive, Biletul Zilei Pariuri, Pariuri Sportive Online.

300 RON Bonus pentru tine, de la BET365

 

200 ron la pariuri + 100 ron la pariuri de pe Mobil!

 

Apasă AICI sau pe bannerul de mai jos ca sa ajungi pe site-ul BET365 !

 Bet365 pariuri sportive

pe site-ul BET365 trebuie să apeşi in dreapta sus pe butonul "Inscrieţi-vă" şi să completezi formularul

Bet 365


Nume

Bet365.com

 

Bet365 iti ofera un Bonus de pana la 300 RON BONUS - apasa aici !

Site:

Email

support@customerservices365.com

Categorie

Sportsbook, Casino, Poker and Games

Licenta

UK Gambling Commission

Tranzactii

Depozit minim

10€

Pariu minim

0,20€

Castig maxim

500.000€

 

    Bet365 ofera clientilor noi un bonus de 100% din valoarea primei depuneri pana la 300 RON.

 

    Astfel, aveti 2 tipuri de bonusuri :

- 100% Bonus pana la 200 RON la pariuri sportive plasate pe site , pentru clientii noi .

- 100% Bonus pana la 100 RON la pariuri sportive plasate de pe Mobil .

 

 

 

      Bet365, cea mai importanta si serioasa casa de pariuri online va ofera un bonus exceptional de 200 RON la prima depunere, daca va deschideti un cont de pe acest site. Bet365 este una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume, oferind cele mai bune cote si servicii pentru milioane de pariori din peste 140 de tari, precum si o gama variata de bonusuri si promotii exceptionale care pot satisface chiar si cel mai pretentios client.

 

Site-ul are o interfata superba, usor de utilizat, care este disponibila in foarte multe limbi. Navigarea este extrem de simpla datorita meniurilor bine organizare si structurii site-ului. Deschiderea unui cont este o procedura foarte simpla care poate fi realizata prin completarea unui simplu formular. Dupa ce efectuati acest lucru, nu ramane decat sa depuneti si sa incepeti sa pariati cu Bet365. Bet365 ofera o multime de bonusuri exceptionale cu scopul de a-si satisface clientii si de a oferi cel mai impresionant pachet de servicii de pariuri. In cazul in care va deschideti un cont, veti avea posibilitatea sa primiti un bonus de 100% pana la 200 RON din primul dumneavoastra depozit.

 

 

Datorita cotelor foarte mari, numarului impresionant de meciuri, precum si platformei live, puteti sa va bucurati de o experienta minunata in ceea ce priveste pariurile online. Bet365 are grija sa le ofere clientilor sai unele dintre cele mai bune servicii, precum si o siguranta sporita astfel incat datele si banii lor sa fie in siguranta.

 

Modalitatile de plata accepate de aceasta casa de pariuri online sunt urmatoarele: carti de credit, Western Union, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, Click2Pay, Transfer bancar etc. Serviciul de relatii cu clientii este foarte util, fiind disponibil 24/7 prin email si telefon. Partea buna este ca Bet365 ofera un live chat in limba romana, care va poate rapunde foarte prompt la orice intrebare.

 

Pariuri Live doar la Bet365 , pariaza si primesti 300 RON BONUS - apasa aici !

 

In concluzie, BET365 este o casa de pariuri cunoscuta in intreaga lume pentru serviciile de calitate, cotele exceptionale si promotiilor pe care le ofera. Faceti biletul zilei la aceasta casa de pariuri si nu ve-ti regreta. Sfatul nostru este sa va deschideti un cont si sa pariati cu incredere pe unul din sporturile alese! Site oficial : www.bet365.com - aceasta casa de pariuri are interfata in Limba Romana !