Pariuri Sportive, Biletul Zilei Pariuri, Pariuri Sportive Online.

300 RON Bonus pentru tine, de la BET365

 

200 ron la pariuri + 100 ron la pariuri de pe Mobil!

 

Apasă AICI sau pe bannerul de mai jos ca sa ajungi pe site-ul BET365 !

 Bet365 pariuri sportive

pe site-ul BET365 trebuie să apeşi in dreapta sus pe butonul "Inscrieţi-vă" şi să completezi formularul

Cum să câştigi din pariuri sportive


       Nu, nu este Martingale, nu este o schemã piramidalã, nu este escrocherie. Asumarea unui profit minimal dar constant, fãrã riscuri, si monitorizarea constantã a asimetriilor informationale sunt strategiile prin care se pot obtine bani pe seama diferentelor de cotare ale caselor de pariuri. În trezoreriile bãncilor sau în fondurile de hedging, departamentul de arbitraj urmãreste cotatia aceluiasi titlu de valoare pe cel putin douã piete diferite care îl coteazã, Când apar diferente de pret, arbitrajorul îl cumpãrã pe cel mai ieftin si îl vinde pe piata pe care este mai scump.

 

Inregistreaza-te acum al Bet365 si primesti pana la 300 RON BONUS - apasa aici !

 

      O strategie similarã o au asigurãtorii sau dealerii care acoperã simultan riscuri care se exclud reciproc. Asta include cumpãrarea de optiuni call sau put, contracte care garanteazã cumpãrarea respectiv vânzarea unui titlu la un pret fix, în momentul decis de detinãtor. Atunci când rezultatul este limitarea pierderilor, vorbim doar de hedging. Dacã strategia are profit garantat, este deja arbitraj. Apropo, ‘bãietii destepti din energie’ fac ceva asemãnãtor – cumpãrã ieftin surplusul si acoperã scump deficitele de curent – dacã s-ar limita la arbitraj, tot ar face profituri mãricele. Ce fac însã traderii când sunt concediati în pachete de câte 10.000? Unii se apucã de pariuri. Prudent, sistematic, decisiv, asa cum au învãtat la bancã.

 

 

 

       Arbitrajul pe pariuri sportive este unul dintre hobby-urile profitabile si relativ rãspândite în tãrile anglo-saxone. Ce înseamnã asta: pariezi la douã case cu cote diferite în asa fel încât câstigul de la oricare sã fie putin mai mare decât costul total pentru amândouã. Casele de pariuri aproape cã tolereazã starea de fapt, pentru cã pierderile teoretice sunt într-o marjã acceptabilã. Singura limitare: când piata se aglomereazã, profiturile se împart la din ce în ce mai multi arbitrajori.

 

GameBookers ofera 200 RON BONUS daca te inregistrezi acum - apasa aici !

 

       Ok, metoda:

 

1. Alege cel putin douã case de pariuri diferite, cu evenimente similare (cu doar douã variante – victorie sau înfrângere) si la care sã poti plasa pariurile rapid si usor.

 

2. Urmãereste diferentele de cotatie. Cu cât sunt mai mari, cu atât sunt sanse pentru un pariu mai profitabil. Oportunitãtile sunt rare. Fie ai mult timp si rãbdare, fie îti gãsesti o aplicatie software care sã te ajute.

 

3. Stabileste dacã un eveniment se calificã pentru arbitraj, adicã asigurã un profit minim rezonabil, sã zicem 1%, pentru oricare din variante.

 

4. Plaseazã pariurile la cele douã case în cote proportionale, asa cum ti-a rezultat din calcule.

 

5. Ia banii, mergi cu profitul la bere.

 

 

Cum faci calculele:

 

1. Adunã cotele de câstig a doi adversari, pentru acelasi eveniment, de la douã case diferite.

2. Calculeazã ponderea fiecãrei cote în total.

3. Din 100%, scade ponderea unei cote si vei afla cât din suma totalã trebuie sã mizezi pe ea. De exemplu, dacã ai o cotã 1,5 si una 3,5 – totalul este de 5, prima reprezintã 30%, deci trebuie sã pariezi pe ea 70% din bani. A doua reprezintã 70%, deci trebuie sã îi aloci restul de 30% din bani.

4. Fã simulãrile. Dacã în orice scenariu iesi pe plus, poti paria. Dacã e pe minus, mai cautã.