Pariuri Sportive, Biletul Zilei Pariuri, Pariuri Sportive Online

Pariază acum la GameBookers

 

şi primeşti Bonus de 100% până la 200 RON !

 

Apasă AICI sau pe bannerul de mai jos ca să ajungi pe site-ul GameBookers !

GameBookers pariuri sportive

pe site-ul GameBookers trebuie să apeşi pe butonul "Inregistraţi-vă acum" şi să completezi formularul

Stanleybet


Stanleybet este filiala locala a Stanleybet International si este unul din cei mai importanti jucatori pe piata jocurilor de noroc. Stanleybet International este o firma britanica care a fost infiintata in 1997. Stanleybet activeaza in tari ca Cipru, Germania, Italia, Belgia, Croatia dar si Romania, unde are agentii licentiate in mai multe orase din tara. Sediul firmei este la Liverpool, iar valoarea la care a fost tranzactionata in 2005 (500 milioane lire sterline – record absolut in UK la vremea respectiva) intareste succesul afacerii. Stanleybet sunt membri ai: Camerei de Comert si Industrie Romano-Britanica, Romanian Bookmakers, Asociatia Organizatorilor de Pariuri din Romania (membru fondator) si Uniunii Generale a Industriasilor din Romania. Valorile pe care ei se bazeaza sunt clare: Profesionalism, calitate, seriozitate si dinamism. In acelasi timp incearca (si reusesc) sa respecte urmatoarea chestie: “Clientul este intotdeauna pe primul loc”. Cateva informatii despre modul de pariere la Stanleybet:
  • Miza minima la Stanleybet/bilet este 2 lei la care se adauga 15% taxe.
  • Pe un bilet pot fi pariate maxim 20 de meciuri, cu conditia ca un eveniment deja selectat cu un pronostic , nu poate sa fie din nou adaugat pe bilet (cu alt pronostic).
  • Daca alegeti sa jucati in combinatie, nu exista un minim per combinatie. Pur si simplu miza totala aleasa se imparte la numarul combinatiilor.
  • La Stanleybet premiul maxim care se poate acorda zilnic unei persoane este de 1.500.000 lei.

Filed Under: Despre Pariuri

Tags: , , , ,

Comentariile nu sunt permise.