Pariuri Sportive, Biletul Zilei Pariuri, Pariuri Sportive Online.

300 RON Bonus pentru tine, de la BET365

 

200 ron la pariuri + 100 ron la pariuri de pe Mobil!

 

Apasă AICI sau pe bannerul de mai jos ca sa ajungi pe site-ul BET365 !

 Bet365 pariuri sportive

pe site-ul BET365 trebuie să apeşi in dreapta sus pe butonul "Inscrieţi-vă" şi să completezi formularul

Strategii


         Managementul banilor este o strategie importanta.

 

- 200 RON bonus la pariuri sportive --> apasa aici pentru bonus - de la  BET365

    Noi va recomandam sa nu pariati intreaga suma pe care o aveti in contul unei agentii de pariuri pe un meci intrucat riscati sa ii pierdeti pe toti. Explicatia este foarte simpla: prin impartirea banilor pariati pe mai multe meciuri / rezultate nu faceti altceva decat sa impartiti riscul. Daca doriti sa aplicati aceasta strategie va trebui sa va impuneti o limita peste care nu veti trece pentru nici un pariu.

 

 

 

Pariuri simple vs pariuri multiple

         Pariurile simpe va ofera mai mult control asupra castigului. In acest caz nu aveti decat o singura variabila care poate sa va afecteze castigul: rezultatul pe care ati pariat nu este corect. In cazul pariurilor multiple exista mai multe variabile (in functie de numarul de rezultate puse in pariul combi). Sansele de castig sunt mai mici, dar castigurile potentiale sunt mult mai mari. Astfel daca puneti un pariu combi cu 2 rezultate, unul pe cota 2 si altul pe cota 3, castigul se calculeaza la cota 6 (2x3). Un alt avantaj al pariurilor multiple este ca in unele cazuri veti primi pe langa cota multiplicata si un bonus la cota (pana la 100%- ex BET365), sau la alte agentii de pariuri veti primi o oferta de cash back (ex BetClic) adica veti primi un procent din banii pierduti in pariurile multiple inapoi.

 

 

 

Cel mai cunoscut sistem de pariere este Martingale.

         Acest sistem este unul dintre cele mai vechi, bazandu-se pe probabilitatea ca dintr-un sir de pariuri veti castiga macar o data. Sistemul Martingale este foarte simplu: se incepe sa se parieze cu o anumita suma. Daca veti castiga veti relua sistemul pariurilor cu aceasi suma. Daca pierdeti urmatorul pariu trebuie facut cu o suma dubla, si tot asa, pana veti castiga. Aceasta strategie va aduce intotdeauna pe profit dupa un pariu castigat. Sistemul Martingale poate fi aplicat la toarte tipurile de jocuri, dar cu precadere la jocurile de cazino. Ca inconvenient putem aminti aici ca aceasta strategie este limitata de resursele financiare de care dispuneti.

- 200 RON bonus la pariuri sportive --> apasa aici pentru bonus - de la  BET365

 

 

Sistemul D`Alembert

         Acest sistem este numit dupa matematicianul francez Jean D`Alembert. Sistemul D`Alembert consta in marirea mizei cu o unitate in cazul unui pariu necastigator si micsorarea tot cu o unitate a mizei in cazul unui pariu castigator. O sa incerc sa va expun mai jos cateva variante de pariuri pentru avansati. Mai ales ca la aceste pariuri aveti cote mai bune, nu exagerati cu pariurile si nu va lacomiti. Lacomia poate fi primul pas spre `curatare`. In al doilea rand, chiar daca o sa castigati cateva pariuri (3-4 la rand), nu deveniti prea increzatori si ramaneti pe aceeasi linie.

 

Scorul corect

         Aceasta metoda de pariu aduce foarte multi bani caselor de pariuri, care profita de `inocenta` sau dorinta de castig rapid al unora. De obicei vedem aici cote de minim 5.5 sau 6. Cotele sunt bune, dar sansele dumneavoastra de castig nu sunt chiar asa de mari. Intr-un meci in care pariati ca se inscriu maxim 3 goluri, veti avea 10 combinatii. Va puteti da astfel seama ca nu este tocmai sigur pariul pe care il faceti. Scorul Corect.

 

 

        

Care echipa inscrie prima?

         Si aici cotele sunt frumusele si fac cu ochiul. Problema este ca am vazut de prea multe ori cum echipele mari sunt conduse, chiar pe teren propriu, si apoi castiga. Sa iau un exemplu pe care l-am simtit pe pielea mea. Juventus a luat gol in doua meciuri la rand, ambele pe teren propriu, de la echipe care se luptau sa scape de retrogradare. Daca nu ma insel una dintre echipe era Messina. Eu am pus pe acele meciuri ca Juventus inscrie prima, dar ei au luat gol rapid. O data in minutul 3 si alta data in minutul 5 sau 6. Chiar daca ei au castigat dupa aceea, eu am pierdut banii. Asa ca, sfatul meu este sa nu jucati pe acest tip de pariuri. Care echipa inscrie primul gol?

 

- 200 RON bonus la pariuri sportive --> apasa aici pentru bonus - de la  BET365

 

Sub / Peste

          Mai cunoscut decat cele de mai sus, acest pariu apare la casele de pariuri sub denumirea de under / over. Este si acesta, ca toate, un pariu riscant, dar este agreat de pariori pentru ca nu trebuie sa ghiceasca nimic in afara de cate `cam cate goluri sau puncte` se inscriu. De obicei, la fotbal, optiunea este de < sau > de 2,5. Multi pariori, dupa cum am spus, agreeaza aceasta varianta. Eu sunt chiar unul dintre acestia. Imi este mult mai usor sa pariez asa. Dar sigur nu trebuie sa va spun de cate ori s-a inscris in minutul 90. SUB / PESTE

 

  GameBookers pariuri sportive

 

Gol marcat

         Acesta este un pariu pe care ai sanse de peste 80 % sa castigi. Dar asta numai in conditiile in care studiezi bine meciul. Spre exemplu, daca ai o echipa de mijlocul clasamentului care joaca cu ultima clasata, parca nu este sigur ca da gol daca nu are in teren cel mai bun atacant si playmaker-ul. Cu toate ca exista si exceptii, va spun ca pentru cei care vor sa parieze 100 euro pe o cota sigura (cu toate ca nimic nu este sigur in pariuri si sport) de 1.15, poate castiga 115 euro. Ideea este ca trebuie sa va ganditi daca merita sa riscati 100 euro doar pentru a castiga 15. Unii merg pe asta. Chiar si eu, dar eu pun cateva meciuri de acest gen pe acelasi bilet. Sa trec macar de o cota de 1,5.