Pariuri Sportive, Biletul Zilei Pariuri, Pariuri Sportive Online.

300 RON Bonus pentru tine, de la BET365

 

200 ron la pariuri + 100 ron la pariuri de pe Mobil!

 

Apasă AICI sau pe bannerul de mai jos ca sa ajungi pe site-ul BET365 !

 Bet365 pariuri sportive

pe site-ul BET365 trebuie să apeşi in dreapta sus pe butonul "Inscrieţi-vă" şi să completezi formularul

Optiuni Pariuri Sportive


  Pariul Unic

Un pariu unic este un pariu pentru o singură selecţie dintr-un eveniment. Selecţia dv. trebuie să fie corectă pentru ca pariul să fie câştigător.

 

  Pariul Combinat pentru două echipe

O combinaţie pentru două echipe constă dintr-un pariu care implică două selecţii pentru evenimente diferite. Ambele selecţii trebuie să fie corecte pentru ca pariul să fie câştigător.

 

  Pariul Combinat pentru trei echipe şi mai mult

O combinaţie pentru trei echipe constă dintr-un pariu care implică trei selecţii pentru evenimente diferite. Toate selecţiile trebuie să fie corecte pentru ca pariul să fie câştigător.

 

 

  Pariul Peste/Sub

Pentru pariurile peste/sub trebuie să menţionaţi dacă numărul total de goluri după 90 de minute va fi peste sau sub numărul specificat. sunt câştigătoare.

 

  Pariul Scor exact

Preconizaţi scorul final al meciului.

 

  Pariul La pauză (prima pauză)

Toate pariurile sunt onorate la pauză, pe baza scorului primei reprize.

 

  Primul gol

Pariaţi pe jucătorul sau echipa care înscrie primul gol al meciului.

 

Pariaza cine inscrie primul GOL la  BET365 si primesti 200 RON - apasa aici !

 

  Meciuri mixte

Un meci mixt este un meci virtual între 2 echipe care joacă aceeaşi rundă de meciuri, dar nu una împotriva celeilalte. Exemplu: Arsenal joacă împotriva lui Liverpool în Premiere League şi Barcelona joacă împotriva lui Real Madrid în liga Spaniei. Un meci mixt va fi considerat Arsenal Vs. Barcelona, deşi echipele nu joacă efectiv. Numărul de goluri marcate la finalul celor 90 de minute, fără prelungiri şi lovituri de departajare, va fi comparat între aceste echipe.

 

  2 goluri pe linie

Toate pariurile specifică că meciul se termină cu 2 goluri mai puţin sau mai mult. Dacă în meci se marchează 1 gol sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă sunt marcate 2 goluri într-un meci, toate pariurile sunt anulate, indiferent dacă sunt "Peste" sau "Sub". Dacă în meci se marchează 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

 

  2,25 goluri pe liniee

Acesta este un pariu care constă din 2 pariuri: 1 pariu pe 2 goluri pe linie sub/peste şi 1 pariu pe 2,5 goluri pe linie sub/peste. De exemplu: Dacă pariaţi 100 USD pe 2,25 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în două. Un pariu de 50 USD pe 2 goluri pe linie. Un pariu de 50 USD pe 2,5 goluri pe linie. Dacă în meci se marchează 1 gol sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă în meci se marchează 2 goluri, cei care au pariat "PESTE" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Cei care au pariat "SUB" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Dacă în meci se marchează 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

  2,5 goluri pe linie

Dacă în meci se marchează 2 goluri sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă în meci se marchează 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

  2,75 goluri pe linie

Acesta este un pariu care constă din 2 pariuri: 1 pariu pe 2,5 goluri pe linie sub/peste şi 1 pariu pe 3 goluri pe linie sub/peste. De exemplu: Dacă pariaţi 100 USD pe 2,75 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în două. Un pariu de 50 USD pe 2,5 goluri pe linie. Un pariu de 50 USD pe 3 goluri pe linie. Dacă în meci se marchează 2 goluri sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă se marchează 3 goluri în meci, cei care au pariat "SUB" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Cei care au pariat "PESTE" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Dacă în meci se marchează 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

Cate GOL-uri se inscriu? Pariaza la  BET365 si primesti 200 RON - apasa aici !

 

  3,00 goluri pe linie

Toate pariurile specifică că meciul se termină cu mai mult sau mai puţin de 3 goluri. Dacă în meci se marchează 2 goluri sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă sunt marcate 3 goluri într-un meci, toate pariurile sunt anulate, indiferent dacă sunt "Peste" sau "Sub". Dacă în meci se marchează 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

  3,25 goluri pe linie

Acesta este un pariu care constă din 2 pariuri: 1 pariu pe 3 goluri pe linie sub/peste şi 1 pariu pe 3,5 goluri pe linie sub/peste. De exemplu: Dacă pariaţi 100 USD pe 3,25 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în două. Un pariu de 50 USD pe 3 goluri pe linie şi un pariu de 50 USD pe 3,5 goluri pe linie. Dacă în meci se marchează 2 goluri sau mai puţin, pariurile "SUB" sunt câştigătoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzătoare. Dacă în meci se marchează 3 goluri, pariurile "PESTE" pierd 50% şi pariurile "SUB" pierd 50%. Dacă în meci se marchează 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzătoare, iar pariurile "PESTE" sunt câştigătoare.

 

Pariuri Live doar la  BET365 , pariaza si primesti 200 RON BONUS - apasa aici !

 

  Pariuri livee

În sistemul de pariuri live, aveţi posibilitatea de a plasa pariuri în timp real, ceea ce înseamnă că puteţi beneficia de cote actualizate continuu şi puteţi paria chiar în timpul evenimentului sportiv. În acest mod, aveţi avantajul de a putea reacţiona la toate schimbările de situaţie, plasând pariurile cu uşurinţă şi precizie.